Om Ansvarli

Ansvarli.dk er skabt med ét formål - at tilbyde dig, som miljøbevidst forbruger, en enkel og tillidsfuld mulighed for at tage ansvarlige valg, når produkter til hverdag og fest handles ind.

Ansvarli hviler på tre grundlæggende værdier. Ansvarli vil:

  • forebygge plastikforurening
  • introducere forbrugere for biobaserede produkter
  • tage ansvar! 

Forebyggelse af plastikforurening
Vi vil modarbejde plastikforurening! Da plastik ikke er bionedbrydeligt, opleves der i øjeblikket en enorm plastikforurening i naturen, som påvirker både miljø og dyreliv. Vi vil ikke medvirke til denne plastikforurening.

Introduktion af biobaserede produkter
Vi vil fremme brugen af biobaserede produkter, da disse forekommer naturligt i vores økosystem. Biobaserede produkter som bambus, birk, PLA mm. bliver nedbrudt i naturen og er ofte komposterbare, hvorfra der igen kan vokse nye planter til produktion. For at sikre en ansvarlig udnyttelse af vores økosystem, benytter vi kun leverandører, der er FSC eller Seedling certificerede. Du kan læse mere om biobaserede og komposterbare produkter på vores side "Om bæredygtighed".

Tag ansvar
Vi vil være et forbillede for kommende generationer! En virksomhed, der tager ansvar og tilbyder forbrugerne muligheden for køb af bæredygtige produkter frem for miljøbelastende produkter.